Rekonektivní terapie

Rekonektivní terapie je metoda frekvenčního i informačního léčení, které přinesl doktor Eric Peartl. je to účinná forma spojení s léčivým spektrem, která obsahuje energii, informace a světlo na vysoké úrovni a dosahuje velmi zajímavých výsledků.

Tato metoda bývá často spojena s nejnovějšími poznatky kvantové fyziky a dalších moderních výzkumů. Pomocí naladění na tyto frekvence léčení můžete dosáhnout rozsáhlých změn ve svém životě. Toto spojení harmonizuje celé tělo a propojuje jej s původní rovinou zdraví a rovnováhy.
Rekonektivní léčení je návrat d původního stavu harmonie a zdraví.

Vyladí naše tělo na úrovni základní frekvence zdraví a napraví chyby v energo-informačním systému našeho těla i psychicky. Jinými slovy vymaže ze systému původní chybu, která je příčinou nerovnováhy v těle a tím ji vyléčí na úrovni mentální, emocionální i fyzické. Je to návrat k sobě na nejhlubší úrovni.

Můžete využít tuto metodu pro léčení konkrétního problému ve vašem těle nebo jen jako regenerační terapii, která vás revitalizuje. Jedná se o bezdotekové léčení.

Nejedná se o dlouhodobou terapii, při které budete muset docházet půl roku. Stačí 2 -3 sezení. tak jako u klasické medicíny nejsme schopni nikdy zaručit 100% výsledek pro každého, ale výsledky jsou více než překvapivé.

 

Předchozí článek - Karuna Ki

Milan Flídr - léčitel 

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení