Karuna Ki

Systém Karuna Ki představuje velmi silnou soucitnou energii zahrnující techniky k získání, vstřebání a použití láskyplné, soucitné energie. Karuna Ki znamená léčení soucitem vycházejícím ze srdce, je uměním soucitného uzdravování a lásky na všech úrovních našeho energetického pole.

Karuna Ki podporuje celkovou rovnováhu a vnitřní harmonii, umožňuje posílení životní energie a na víc přispívá ke sjednocení těla, duše a ducha. Je ve spojení s energií duchovního pro léčení energií prastvoření.

Karuna Ki učí láskyplnému soucitu se všemi bytostmi, respektuje však svobodu každého jedince ve smyslu toho, že "nejsi zodpovědný za žádnou jinou duši, pouze za svou, neboť každá lidská duše si sama volí svůj osud". lítost naopak nutí přebírat zodpovědnost ze druhé a vede k závislosti, která zastavuje vývoj všech zúčastněných.

Karuna Ki představuje silné a vysoké laděn energie s novými možnostmi a technikami práce.
Karuna Ki zdůrazňuje tři významy energie - láska, spravedlnost a soucit. Naše vůle je svobodná, máme možnost se vždy svobodně rozhodnout a tak změnit svůj způsob života, vidění světa a soužití v něm.

Jak léčení a práce se symboly Karuna Ki působí:

- zvyšuje schopnost samoléčby těla
- pomáhá vyrovnávat dysbalance na všech úrovních bytosti
- navozuje stav rovnováhy a harmonie
- doplňuje chybějící energii
- očišťuje od cizích energií a parazitických entit
- čistí prostor
- čistí a uvolňuje emoční a psychické bloky
- spojuje Vyšší Já a Nižším Já
- vytváří stav vědomého uvědomění
- léčí podvědomé omezující vzorce
- pomáhá odhalovat cíle
- zvyšuje kreativitu
- vytváří důvěru k životu, pomáhá léčit vztahy
- ojasňuje duševní procesy
- pomáhá léčit závislosti

 

Předchozí článek - Boží něha                                                                       Následující článek - Rekonektivní terapie

masérna a léčebna Počátky

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení